Erfarenhet

Marknadskommunikatör – M A Ord – eget företag
2013 – pågående

Frilansande marknadskommunikatör i eget företag. Har arbetat mot mindre företag med copywriting och grafisk formgivning. God erfarenhet av att skriva texter för e-handel, både produkt- kategori- och SEO-texter.

Projekt- och marknadskommunikatör – Telge Bostäder AB
2019

Jobbade som koordinator i ett nyproduktionsprojekt. Beställare av kommunikationstjänster. Var även med och arbetade fram en ny marknadsprofil för företagets nyproduktion som visar hur de ska uttrycka sig i ord och bild i allt från skyltning vid byggen till annonsering och information.

Produktkoordinator – Sea Life AB
2018

Projektanställning på två månader där jag främst jobbade med att ta fram produktbilder, produkttexter och grafiskt material till webbutiken Sealife.se. Jag jobbade även med att ta fram material till den digitala marknadsföringen, såsom facebookannonsering och banners samt skicka nyhetsbrev i Mailchimp. Jobbade även med grundläggande SEO.

E-handelskoordinator – Garderoben Sweden AB
2016-2017

Ansvarig för underhåll av webbutiken, (produkttexter, produktbilder, startsida, grafiskt material) och marknadsföring via sociala medier och nyhetsbrev.

Utbildning

Digital marknadsstrateg – Nackademin
2020 – pågående

Trycksaksproduktion – Distansskolan
2015

Kurs i Adobe InDesign med fokus på grafisk produktion, typografi och digitala dokument.

Informationsprogrammet – Karlstads universitet
2004 – 2007

Utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap. Valde att fördjupa mig i skrivande och grafisk formgivning.Certifikat

Google Analytics
Google Tag Manager
Google Ads Search
Google Ads Display
Google Data Studio

Kompetenser

SEO
SEM
Social media marketing
E-mail marketing
Copywriting / content writing